Внимание : Целата фамилија починала откако жената направила грешка во кујната

Ако имате компир дома кој веќе подолго ви стои подобро исфрлето го !

 

img

Осумгодишна Мариа Челушева од Русија станала сираче во 2014 заради стари компири кои нејзиното семејство ги оставило во подрумот . Кога нејзиниот татко отишол да ги земе од подрумот , никогаш не се вратил.  Истото се случило и со брат а на крајот и со баба и . Баба и ги викала комшиите за помош но додека тие стигнале веќе било предоцна.

Важно е да се запомти дека компирот содржи глукоиди , хемисики спој која се наога во отровните билки.  Тоа го прави компирот отровен но само во одредени ситуации , не само кога се јаде туку и кога се вдишува.

Овој смртоносен  спој го убил семејството на Марија . Мариа исто така скоро ќе умрела кога го барала своето семејство , оваа приказна е срцепарателна но се надеваме дека  оваа приказна  ќе послужи како пример за останатите.

Објавено недела, 08 јануари 2017 05:49:00
Напишано од виолетаПоследни вести