Ова е тајната на нејзината долговечност: Јаде по два килограми песок дневно?!

Веќе 60  години Кузма Вати јаде по два килограми песок дневно  и  тврди  дека поради  тоа ни два дена не била болна!

img

Освен што  јаде песок, оваа жена симнува малтер од својата куќа и  го  грицка.

„Еве веќе 63  години  јадам песок и   малетр. Обажавам да ги  грицкам и од тоа немам никакви  здравствени проблеми“, тврди ова жена. Кога на 15  години почнала да  јаде песок на почетокот имала стомачни проблеми, но  вели  дека од  тогаш ништо  не  ѝ фали.

„Стомакот не ме боли, забите ми  се одлични и  многу јаки, а на доктор воопшто не одам“, вели таа.

Објавено петок, 06 јануари 2017 03:05:00
Напишано од виолетаПоследни вести