Објавила на Фејсбук дека е бремена но не се надевала дека ќе се случи ова

Многу пати до сега сме биле сведоци на објавени фотографии на Фејсбук кои поради некој ситен детаљ ќе наидат на многу негативни или позитивни коментари.

img

Таква е и оваа фотографија која наместо да побуди убави чувства, кометари и честитки, наиде на низа од негативни коментари.

Оваа мајка сакала да ја објави веста дека е бремена, па го фотографилала мешето и напиишала:

-Мојот малечок орев, те сака мама- гласел описот на фотографијата.

А потоа започнало се.

Имено на фотографијата се гледа дека жената во рака држи цигара, па затоа сите ја нападнаа.

-Фрли ја таа цигара, зарем сакаш да го уништиш здравјето на бебето, срам да ти е како воопшто можеш вакво нешто да ставаш на фејсбук, биле само некои од коментарите.

Се надеваме дека овие коментари биле добро намерни, за здравјето на бебето, но нареден  пат внимавајте што објавувате.

Објавено недела, 19 ноември 2017 05:06:00
Напишано од ВиолетаПоследни вести