Цела година јадел само компири и ослабел 50 килограми

Бил осудуван од сите , тие тврделе дека  тоа не е здрав начин на исхрана .Меѓутоа тој успеал во својата цел.

 

img

Тој се заколнал на 1 јануари  дека нема да јаде ништо друго освен компир и ослабел 50 килограми.

Бев депресивен а јадењето компири ме извлече од депресија , не пијам ни антидепресиви вели тој.

Тој порано ги поминувал деновите во јадење нездрава храна и пиење газирани сокови сфати дека тоа е погрешно. Разбрав дека прекумерното јадење е како сите други зависности , само што од храната не можеш целосно да ја оставиш па се одлучив за еден производ. Тој твдри дека компирот содржи се што му треба на неговиот организам иако во првите неколку седмици му  било тешко да се навикне на новиот решим на исхрана.

Тој сега се спрема да го изеде својот прв нормален оброк после цела година.

Објавено недела, 08 јануари 2017 07:48:00
Напишано од виолетаПоследни вести