Никако не купувајте кујна во оваа боја, носи несреќа и сиромаштија!

Според Фенг шуи филозофијата никогаш немојте да купувате кујна во оваа боја.

img

Според Фенг шуи филозофијата никогаш немојте да купувате кујна во оваа боја.

Кога се работи за кујната, катчето кое куќата ја претвара во дом, многу е важно каква боја ќе одбереме.Избегнувајте црвена кујна, носи кавги во бракот.

Сината кујна носи финансиски проблеми.

Портокаловата кујна може да ви донесе повеќе килограми.

Нередот во кујната носи несреќа.

Приборот за јадење се чува во фиока, бидејќи ако ги чувате особено ножевите забодени на работната маса, тоа носи несреќа.

Објавено четврток, 29 декември 2016 07:40:00
Напишано од ЕленаПоследни вести