Мојата куќа никогаш не мирисала поубаво . Неверојатно!

Најдобрата работа е што ви се потребни  само 3 состојки за да ја направите.

img

Ви треба:

¼ детергент

4 лажици сода бикарбона

2 шољи вода  во сад за загревање

 Подготовка:

 Ставете1/4  шоља во канта , а потоа додадете ги 4 лажици сода бикарбона. Потребно е да се додат 2 шољи купечка вода во смесата и да се меша се заедно Оставете 30тина минути , додека не се соедини . Земете спреј-шише и ставета ја смесата/

 Користење:

 Со оваа смеса можете да го прскате мебелот , софата , килимите и слично.

Објавено понеделник, 09 јануари 2017 02:24:00
Напишано од виолетаПоследни вести