И ВИКАА ДЕКА Е ЛУДА: Кога виделе какви се резултатите од овој ТРИК, сите го направија истото!

Третманот правете го 10 пати, а после петтиот одморете 1 ден па повторно продолжете.

img

Секоја жена во светот сака да има убави и обликувани нозе и за тоа да го постигнат тие трошат брдо пари на скапи производи, инекции и некои нездрави третмани. Ние ви нудиме едноставен начин да го постигнете она што го сакате, а се што ви е потребно е :

Кокосово масло и

проѕирна фолија

Потребно е да нанесете тенок слој кокосово масло на колковите, нозете и стомакот.

Потоа пластичната фолија ставете ја преку кокосовото масло и зацврстете, но не силно. Оставете да делува 30 минути и тоа ќе го стимулира вашиот метаболизам и ширењето на крвните садови.

Третманот правете го 10 пати, а после петтиот одморете 1 ден па повторно продолжете.

Објавено сабота, 17 декември 2016 06:35:00
Напишано од ЕленаПоследни вести