Еве како изгледа извлекување прамени со Нутела!

Како изгледа кога омиленот  крем ќе го  ставите на глава  покажал еден фризер  и кој  на својата клиентка  русите прамени ѝ гиофарбал  во  кафени  ни помалку ни повеќе туку со  Нутела!

img

Фризерот користел  микс од нутела и  кондензирано млеко, а резултатот многумина воодушеви.

Поглендете  го крајниот резултат во  видеото.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено понеделник, 19 декември 2016 04:57:00
Напишано од виолетаПоследни вести