ПРИРОДЕН ЛЕК: Се ослободила од курије око за само 3 дена!

Жуљевите и курије очи се проблем со кој се  борат поголемиот број од возрасните луѓе. Сакате на едноставен и бесплатен начин да ги решите овие непријатни појави на стапалата, и направете си тридневен природен лек.

img

Чуваркуќа или во народот позната како чуварка. Станува збор за многу отпорна билка со месести и сочни листови кои имаат неверојатни својства.

Потребно ви е:

- Билка чувар куќа

- Фластери

Постапка:

Искинете парче од листот, доволно големо за да го покрие посакуваното место.

Излупете го надворешниот слој од листот (кожата лесно се лупи)

Излупеното парче ставете го на курије окото или плускавецот па фиксирајте со фластер.

Лекот ставете го веднаш утрото, а фластерот носете го во текот на целиот ден.

Продолжете со третман неколку дена и курије окото сосема ќе исчезне.

Објавено недела, 04 декември 2016 01:45:00
Напишано од ЕленаПоследни вести