НОВ ТРЕНД НА БАЛКАНОТ: Модерните „папучари“ наместо на пиво со другарите чистат и перат по дома

Психолозите се убедени дека ваквите мажи кои ќе одбијат покана за во кафеана бидејќи им треба одобрување од сопругата во голема мера се финансиски зависни од својата партнерка па прифаќаат подредена улога во бракот или врската.

 

img

Психолозите се убедени дека на Балканот се раѓа нов тренд на т.н модерни „папучари“.Нив се почесто можете да ги забележите во своето друштво кои секогаш ќе откажат пиво со другарите или одење на фудбалски натпревар бидејќи мораат да ги завршат домашните обврски. 

Некогаш тие можеле да се избројат на прсти а денеска стануваат вообичаена појава.„Папучарот“ се повеќе време поминува со својата сопруга или девојка, подготвува ручек или чистат по дома додека за тоа време неговата партнерка се забавува или одмора.


Психолозите се убедени дека ваквите мажи кои ќе одбијат покана за во кафеана бидејќи им треба одобрување од сопругата во голема мера се финансиски зависни од својата партнерка па прифаќаат подредена улога во бракот или врската.

 

Објавено сабота, 03 јуни 2017 03:12:00
Напишано од ВиолетаПоследни вести