Пронајде огромно јајце во кокошарикот. Кога го скрши на половина, сите останааа без текст!

Едно семејство одучило да земе камера и да го сними моментот кога ќе се скрши едно големо јајце...

img

Едно семејство одлучило да земе камера и да го сними моментот кога ќе се скрпи едно големо јајце, кое го снела нивната кокошка, а кога видела што има внатре, на нивното изненадување немаше крај.

Не сакаме да ви откриваме за што се работи, но ве советуваме да го погледнете видеото и да се уверите самите...

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено вторник, 21 февруари 2017 12:23:00
Напишано од ВиолетаНајади се:Најчитани

Последни вести