Познат рецепт кој помага при подмладување: Ртени ореви ќе ви го обноват целиот организам!

Сте слушнале за ртена пченица, но  ртените ореви се 1000 пати поефикасни.

img

Рецепт:

Килограм ореви  сво  лушпа залејте со  ладна  вода, убаво потопете ги. Пота држете ги  на ладно место две седмици и  водата менувајте ја секој  втор ден...

Два пати  дневно  мешајте ги оревите.

По  две недели, оревите се подготвени  за употреба. Чувајте ги  во ладилник во  воата во која биле потопени.

Дневната доза е по три ореви (исчистени, секако), наутро и навечер. Овој  рецепт ќе го обнови организмот, ќе го подмлади и  ќе ги исчисти  крвните садови, ќе го потхрани коскеното  ткиво и  уште многу.

Објавено четврток, 03 ноември 2016 01:56:00
Напишано од ЕленаЗдравје:Најчитани

Последни вести