Воена диета со која ќе симнете 5 килограми за 3 дена!

Суштината на диетата е дека се почитува три дена, по што се одмора 3 дена и повторно се повторува. Во викендите е важно да не претерувајте. Хранете се умерено и не земајте повеќе од 1500 калории на ден.

img
ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ ДА ПРОЧИТАТЕ

Ако распоредот ви е зафатен и работите во различни смени, не е проблем да се храните во различни периоди - важно е сепак да ја јадете храната, која е вклучена во менито.

Исто така, не е дозволено да јадете друго помеѓу оброците, но можете да ја дистрибуирате храната во мали порции во текот на денот, за да се чувствувате сити.

Можете да диета дс ја држите онолку пати колку што сакате или додека не дојдете до посакуваната тежина. Тренинзите исто се препорачуваат. Ако немате енергија, можете да пешачите по 30 минути секој ден. Важно е да знаете дека на почетокот ќе слабеете со побрзо темпо, бидејќи вашето тело ќе се прилагодува кон режимот.

Објавено сабота, 12 ноември 2016 12:34:00
Напишано од ИринаЗдравје:Најчитани

Последни вести