Доволни ви се само 2 МИНУТИ за овие вежби по кои ќе почувствувате олеснување во `рбетот!

Сигурно знаете дека долгото седење може да предизвика болка и оштетување на 'рбетот.

img

И ние Ви препорачуваме неколку совети кои сигурно ќе ви бидат од корист.

Со оваа вежба вашиот 'рбет ќе ви биде благодарен за долго време, а во продолжение погледнете го видеото.

Овие вежби се предложени од страна на наставникот по јога Витас Башкаускас, кои ќе ви одземат само две минути од вашето време.

И вашиот 'рбет, наскоро ќе биде зачуван и излекуван.

Погледнете го видеото:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено понеделник, 26 декември 2016 04:20:00
Напишано од ЕленаПијалоци:Најчитани

Последни вести