Девет ПРЕЛЕСНИ вежби за рамен стомак!

За рамен стомак, треба да ги направите само овие девет вежби. За секоја ќе ви треба по половина минута!

img

Набрзо ќе одите на плажа, а имате мало меше? Не грижете се, можете многу лесно и брзо да се ослободите од него!

Резултатите стигнуваат побрзо отколку што мислите. Не ви е потребна специјална опрема, се можете да направите дома!

Само потребно ви е да го погледнете видеото:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено сабота, 25 јуни 2016 08:24:00
Напишано од MajaПијалоци:Најчитани

Последни вести