Ако сакате совршено тело...

Погледнете како вежба оваа девојка, не е многу тешко, а резултатите се неверојатни!

img

Џулијана сака да патува, но и да вежба. Го споила двете задоволства и на радост на сите нас, редовно на друштвените мрежи објавува вежби во врска со здрав начин на живот.

Погледнете го овој сет на вежби, за кои велат дека траат 15 минути, и треба да ги правите најмалку три пати во седум дена.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено среда, 08 јуни 2016 04:47:00
Напишано од MajaПијалоци:Најчитани

Последни вести