ОВА со сигурност го уништува целулитот!

Иако внимавате на исхраната и вежбате, сепак целулитот и понатаму е присутен.

img

Освен што е корисна за опуштање, јогата помага и во борбата против целулитот. Јогата е најефикасен начин за продобрување на протокот на лимфите, за елиминација на токсините и намалување на задржаните течности во телото. Јогата носи поголема еластичност, кожата станува блеската, се дефинираат повеќе мускули. Телото станува младо и витално. Таа ја подобрува целокупната мускулатура на телото и го зајакнува имунолошкиот систем.

Од неколку пози кои се добри, ја издвојуваме оваа:

Секојдневно практикувајте ја оваа поза околу 20 минути и целулитот полека ќе исчезне.

Објавено петок, 25 март 2016 08:40:00
Напишано од MajaНајади се:Најчитани

Последни вести