Јога за совршено тело

img

Практикувањето на јога е се попрефериран начин за справување со секојдневниот стрес и вишокот килограми. Ако и вие сте меѓу приврзаниците на јогата, тогаш сте на вистинското место.

Ви предлагаме неколку вежби кои сигурно ќе ја подобрат вашата физичка состојба и воедно ќе  ви ја збогатат програмата на јога вежби.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено петок, 05 јули 2013 03:02:00
Напишано од БилеНајади се:Најчитани

Последни вести