Јога за почетници! Ќе се чувствувате прекрасно!

Како и секоја нова рутина, јогата знае да биде тешка на почетокот. Често се прашуваме зошто баш јога? Бидејќи е навистина здрава и корисна.

img

Честопати мислиме дека јогата е само начин на истегнување на телото, но таа исто така вклучува и многу медитација. Со помош на јогата, можете да го контролирате апетитот, да го подобрите сексуалниот живот, да го подобрите дигестивниот систем, но добра е и за менталното здравје.

Да започнете да вежбате јога е лесно. Можете да се запишете на часови по јога, или едноставно погледнете го ова видео, за да видите дека не е толку тешко.

Не ви е потребна никаква опрема.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено вторник, 09 февруари 2016 12:45:00
Напишано од ЕленаНајади се:Најчитани

Последни вести