Едноставни јога вежби за супер енергија!

Ослободете се од напнатоста и болката...

img

Неверојатно е како само со неколку движења, можете да се ослободите од напнатоста, ако сте го поминале денот во седење.

Седењето и недоволната физичка активност, води до болка и укоченост.

Со помош на само неколку едноставни јога вежби за истегнување, ќе се исполните со енергија и ќе ги намалите болките и напнатоста.

Погледнете!

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено сабота, 05 март 2016 07:58:00
Напишано од ЕленаНајади се:Најчитани

Последни вести