Едноставна утринска вежба од 5 минути која ќе ви го промени животот!

Тешко е да одвоите време за утринска вежба, особено кога имаме многу зафатен ден...

img

Одвојте само 5 минути наутро и правете ја оваа вежба. Тоа во потполност ќе ви го промени животот.

Вежбата е утринска јога рутина од 5 минути. Секој може да ја направи.

Погледнете во видеото да се уверите колку е едноставна...

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено вторник, 07 јуни 2016 08:20:00
Напишано од MajaНајади се:Најчитани

Последни вести