Сакате СОВРШЕНО обликувани нозе и задник?

Тоа можете да го постигнете со овие вежби.

img

Резултатите се видливи по осум недели. Ова се најефикасните вежби за обликување на совршени нозе и задник. Во времетраење се од 5 минути, а за нив не ви е потребна никаква дополнителна опрема.

Пробајте и уверете се сами...

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено вторник, 30 август 2016 11:17:00
Напишано од MajaПијалоци:Најчитани

Последни вести