Рамен стомак за 10 минути!

Најважно е да ги правите вежбите да правилен начин.

img

Извајана половина и рамен стомак не се добиваат преку ноќ. Но, со соодветни вежби и дисциплина, во рекорден рок можете да се ослободите од масните наслаги на стомакот.

Најважно е да ги правите вежбите на правилен начин. Девојката на видеото покажува неколку едноставни вежби кои ќе ви помогнат да добиете рамен стомак.

Овој тренинг трае само 10 минути дневно.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено недела, 06 март 2016 01:20:00
Напишано од MajaНајади се:Најчитани

Последни вести