Минута дневно од оваа вежба ќе ви ги донесе стомачните од соништата! А уште ако ја правите десет минути...

Колку и да ви се чини напорна оваа вежба, воопшто не е така. Но секако, обратете внимание на правилното дишење.

img

Во видеото е детално прикажан целиот тренинг, како и траењето на паузите. Сепак, доволно е да одберете само една од овие вежби и ќе ги имате совршените стомачни мускули.

Секој сака да има рамен стомак, а се разбира никој не сака интензивно вежбање. Сега тоа веќе нема да биде невозможна мисија.

Од прикажаниот тренинг одберете ја вежбата што најмногу ви лежи и правете ја најмногу 10 минути дневно, а резултатите ќе бидат неверојатни.

Можете да се обидете да го правите и целиот тренинг, но внимавајте на правилното дишење и на редовното одмарање.

Објавено недела, 06 ноември 2016 11:55:00
Напишано од Елена ППијалоци:Најчитани

Последни вести