Заради ОВАА грешка што ја правите, задникот ви е рамен како ДАСКА!

Моменталниот тренд на големи, затегнати задници наметна притисок на жените ширум светот.

img

Едно ново истражување покажа дека главниот виновник за сплесканите, рамни задници е седењето.

Затоа, против рамните задници треба да се борите со вежбање и движење, а важно е и да поработите на држењето на телото, а особено за време на седењето. Експертите советуваат столчето да го повлечете што поблиску, да ги опуштите рамениците и лактите да ги ставите на столчето.

Уште денес почнете да работите на себе, а во тоа може да ви помогнат и овие вежби:

Објавено понеделник, 19 декември 2016 06:45:00
Напишано од ЕленаПијалоци:Најчитани

Последни вести