Видео: Само 8 минути од ОВИЕ СТОМАЧНИ, заменуваат 45 минути тренинг

Најнапред стекнете кондиција и фрлете се на тренинг.

img

Ваков тренинг не е лесно да се издржи, но сигурно не е 5 пати потежок од цел тренинг. Тоа што е најважно, ако издржите, сигурно ќе имате плочки.

Ако не можете од прва да ги издржите сите 8 минути, најнапред стекнете кондиција и фрлете се на тренинг.

Видеото трае точно колку и тренингот, кој специјално е дизајниран за оние кои немаат време за цел тренинг, а сакаат да имаат плочки. 

Погледнете на следната страна:

Објавено недела, 10 април 2016 7:05:00
Напишано од ЕленаПијалоци:Најчитани

Последни вести