Видео: Ако сте како Чак Норис, тогаш најверојатно би можеле да ги направите овие најтешки склекови!

Ако сте како Чак Норис или Супермен, тогаш најверојатно би можеле да ги направите овие склекови! :)

img

Овие склекови наречени „Superman Pushups“ се само за оние кои имаат голема физичка подготвеност и можат да издржат голем напор. Тренерот на видеото вели дека помалку од 1% од мажите во светот можат да направат најмалку 1 ваков склек.

Обидете се да направите барем еден, но ако е безуспешно, не очајувајте. Со напорен тренинг и упорност можете и вие да бидете дел од тој 1% на мажи кои успеале да ги направат овие склекови.

Погледнете го видеото и кажете ни во коментар како поминавте :)

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено петок, 06 септември 2013 12:50:00
Напишано од БилеПијалоци:Најчитани

Последни вести