Со овој зачин ќе ја излечете настинката брзо и ефикасно

Истражувањата покажуваат дека има два до три пати повеќе антиоксиданси од другите продукти .

 

img

Чајот од оригано ги регулира здравствените тегоби предизвикани од падот на имунитетот и нарушување на цревната  флора  а посебно  се препоралува во случај на бронхит ,воспалео грло и настинка.

Вкусот му е необичен а за да не погрешите со дозата најдбро е да купите кесички од аптека.

Објавено недела, 08 јануари 2017 03:41:00
Напишано од виолетаЗдравје:Најчитани

Последни вести