Замрзната Пина Колада во ананас е СЕ ШТО ВИ ТРЕБА ОВА ЛЕТО!

Можете да го пиете засекогаш!

img

Никогаш не е лошо време за освежувачки коктел, но ако подготвите Пина Колада на овој начин, ќе излудите!

Состојки:

- Рум

- Крем од кокос

- Сок од ананас

- Сок од лимета

- Лед

- Свеж ананас

Подготовка:

1. Комбинирајте еднакви делови рум, крем од кокос и сок од ананас во блендер. Додадете сок од свежа лимета и 1 чаша лед.

2. За да направите чашка од ананас, исечете го делот со листовите од врвот на овошјето, а потоа со нож отстранете го месестиот дел од ананасот.

3. Наполнете ја чашката со замрзнатата Пина Колада и украсете со што сакате!

Се вчитува прикажувачот на видео...

Објавено сабота, 25 јуни 2016 06:37:00
Напишано од MajaЗдравје:Најчитани

Последни вести