Би пиеле ли вакво кафе?

Вљубениците во кафето добија можност својот омилен напиток да го консумираат на малку поинаков начин. Добро, не баш сите вљубеници.

img

Имено, сопственичката на едно австралиско кафуле дошла на идејата наместо во филџан, кафето да го служи во овошје и зеленчук.

„Керотчиното“ (капучино во морков) е направено случајно, на шега, но многумина веруваат дека ова би можело да стане вистински хит.

Освен во издлабен морков, капучино се служи и во издлабено јаболко, а проблемот е во тоа што од ваквите „садови“ се пие многу потешко, оти течноста често протекува.

Сепак, оние пољубопитните не би одолеале, а да не ги пробаат новите вкусови.

Објавено среда, 14 јуни 2017 08:48:00
Напишано од Виолета



Здравје:Најчитани

Последни вести