Кафето може да ве убие, но колкава количина е доволна за тоа?

Дали некој пат сте се прашале колку кафе ви треба за да добиете срцев удар?

img

Дали знаете колку цреши ви се потребни за да се отруете?

Ако сакате да знаете колку ви е потребно за да се отруете, 70 шолји со кафе ви се доволни за да дојдете на работ на смртта.

Погледнете ги сите лоши последици за нашето здравје од премногу намирници.

 

Објавено сабота, 17 јуни 2017 01:56:00
Напишано од ВиолетаНајади се:Најчитани

Последни вести